MadLabs

MadLabs

Er du klar på et fuldstændigt vanvittigt eksperiment?
Tag et par tosser, en flok musiknørder og en håndfuld festaber. Smid dem i en stor blender og giv dem en omgang… Det er MadLabs, og du er meget velkommen i vores univers. Her kan du have det sjovt, møde nye mennesker og ikke mindst høre en masse lækker musik.
Hvis du ikke allerede har oprettet en profil, så skynd dig at gøre det, så du kan nyde godt af alle de fordele, det giver dig.
Og husk altid at have det sjovt!

MadLabs.dk

MadLabs.dk er et projekt jeg startede op efter vi valgte af lukke vores tidligere radioprojekt ClubFM.dk.

Efter års erfaring i internetradioens verden var det på tide at tage springet og udforske nye horisonter, samtidig med at bevare det velkendte. Det blev til MadLabs – en, hvad jeg selv vil beskrive som, banebrydende tilgang til “radio” og et fællesskab, der bringer frisk vind ind i genren. Ved at benytte Twitch-platformen bryder MadLabs lidt med den traditionelle skabelon for internetradio, som markedet er mættet af.

Vi er et ekstraordinært hold af supertalentfulde og hengivne individer, der brænder for at gøre MadLabs til et fantastisk og fornøjeligt sted at være. Hver eneste dag lægger vi vores sjæl og hjerte i at sikre, at MadLabs fungerer problemfrit og skaber en hyggelig atmosfære.

Min personlige rolle i MadLabs er at forvalte den tekniske infrastruktur og sikre den daglige drift. Det er vigtigt for mig, at alt kører på skinner, så vores lyttere kan nyde en problemfri og kvalitetsfyldt oplevelse. Udover min rolle som tekniker har jeg også den store fornøjelse at være en af streamerne på platformen, hvor jeg selv får lov til at bringe musikken til live og skabe fester, uforglemmelige oplevelser og en masse fis og ballade.

Kig endelig ind forbi vores Twitch kanal hvor der som oftest altid sidder folk og lytter med, enten på nonstoppen eller når der er live streamer på programmet.

Se med på Twitch.